Αφαιρούμε εν μέρει το λίπος από το κρέας και το κόβουμε σε φέτες των 180-200 γρ.
Ετοιμάζουμε μαρινάδα με την πιπερόριζα, τα φύλλα κόλιανδρου και τη σάλτσα σόγιας. Τοποθετούμε τις μερίδες κρέατος σε πιατέλα και ραντίζουμε με τη μαρινάδα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Προσοχή, δεν χρειάζεται πολύ αλάτι, γιατί η σάλτσα σόγιας είναι ήδη αρκετά αλμυρή.
Ψήνουμε το κρέας στο πλατό, προσθέτοντας τριμμένο μαύρο πιπέρι από πάνω.