Κρέατα & Πουλερικά

Κοτόπουλο με θυμάρι

Υλικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.
  2. Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μείγμα.
  3. Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
  4. Αφού προθερμάνετε την ψησταριά CAMPINGAZ® τοποθετήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου στη σχάρα και ψήστε τα για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.