Κρέατα & Πουλερικά Κοτόπουλο με θυμάρι Posted by user_bbq On 6 Ιουλίου, 2018 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοτόπουλο με θυμάρι Υλικά 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό τριμμένο2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο Εκτέλεση Ανακατέψτε σε ένα μπολ το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μείγμα.Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.Αφού προθερμάνετε την ψησταριά CAMPINGAZ® τοποθετήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου στη σχάρα και ψήστε τα για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.