1 συκωταριά από αρνί (συκώτι, γλυκάδια, πνευμόνι, σπλήνα)
4-5 μεγάλα έντερα
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε τη συκωταριά και την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, σαν μεγάλες μπουκιές.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα έντερα καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. (Προαιρετικά στύβουμε λεμόνι στα έντερα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να ασπρίσουν.)
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλάτι, το πιπέρι, αρκετή ρίγανη και το σκόρδο.
Πασπαλίζουμε τη συκωταριά με το παραπάνω μείγμα. Περνάμε στη σούβλα της Campingaz® εναλλάξ το συκώτι, το πνευμόνι, λίγα γλυκάδια και την σπλήνα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Καρφώνουμε το έντερο στην άκρη της σούβλας και το τυλίγουμε γύρω από την συκωταριά μέχρι να σκεπαστεί καλά και να δεθούν τα κομμάτια. Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα έντερα.
Προθερμαίνουμε την ψησταριά υγραερίου της Campingaz® και ψήνουμε για 2 – 2,5 ώρες μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί καλά.