1 φρέσκια ντομάτα λιωμένη (χωρίς φλούδα και σπόρους)
Αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι
½ φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά)
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ ρίχνετε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το λάδι, το tabasco, το κύμινο, την ντομάτα, το αυγό, την γαλέτα και αλατοπίπερο. Ζυμώνετε όλα μαζί τα υλικά. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Πλάθετε μπιφτεκάκια μακρόστενα και λεπτά.
Ψήνετε σε προθερμασμένη ψησταριά Campingaz®, γυρίζοντάς τα συχνά με την ανοξείδωτη σπάτουλα πλακέ της Campingaz®, έτσι ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα και να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
ΤΙΡ: Μπορείτε να σερβίρετε το κεμπάπ με ψωμί, αραβικές πίτες ή πίτες για σουβλάκια και να τις πασπαλίσετε με πάπρικα ή κόκκινο πιπέρι. Τα συνοδεύετε με γιαούρτι.