1 κουταλάκι του γλυκού ginger, τριμμένο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε 2 κουταλάκια μουστάρδα, το σκόρδο, το κρασί, το μέλι, το λάδι και το ginger και περιχύνετε με το μείγμα τις φέτες του σολομού. Καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 1ώρα περίπου.
Για τη σάλτσα, ανακατεύετε τη μαγιονέζα και την υπόλοιπη μουστάρδα σε μικρό μπολ.
Προθερμαίνετε την ψησταριά Campingaz® και ψήνετε τον σολομό για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά.
Σερβίρετε και περιχύνετε με τη σάλτσα που ετοιμάσατε.