Κρέατα & Πουλερικά Μοσχαρίσιο σουβλάκι με λαχανικά 10 Νοεμβρίου, 2023 Posted by user_bbq 09 Ιούλ Αρκετά Εύκολη συνταγή Για 6-8 άτομα Χρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτάΧρόνος μαγειρέματος: 4-6 λεπτά Υλικά 800 γρ. μοσχάρι (κόντρα ή φιλέτο)1 κόκκινο κρεμμύδι1 πράσινη πιπεριά1 κίτρινη πιπεριά1 κόκκινη πιπεριά4 – 6 λευκά μανιτάρια100 ml ελαιόλαδο αλάτικόκκινο πιπέρι Η συμβουλή του σεφ Ποτέ μην προσθέτετε αλάτι στις μαρινάδες, γιατί αλλιώς η τροφή (κρέας, ψάρι, λαχανικά) θα χάσει τους φυσικούς χυμούς της. Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε σε κύβους τις πιπεριές και το κρεμμύδι.Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση.Κόβουμε το κρέας σε κυβάκια 2,5 εκΠερνάμε τα υλικά εναλλάξ στα καλαμάκια.Μαρινάρουμε τα σουβλάκια σε μια πιατέλα με λίγο ελαιόλαδο και μια πρέζα κόκκινο πιπέρι. Ψήσιμο Ζεσταίνουμε την ψησταριά.Αλατίζουμε τα σουβλάκιαΤοποθετούμε τα σουβλάκια στην ψησταριά για 2-3 λεπτά κάθε πλευρά