Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρασί με την μουστάρδα.Περνάμε το διάφραγμα στην σούβλα, με ένα πινέλο το αλείφουμε και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Όση ώρα θα ψήνεται το διάφραγμα, θα ετοιμάσουμε μια σάλτσα μουστάρδας.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει.
Προσθέτουμε το μείγμα με την μουστάρδα και το κρασί που έχει περισσέψει, το ζωμό κρέατος και τους σπόρους σιναπιού.Αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να έχει την μορφή κρέμας.
* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet