Κρέατα & Πουλερικά

Μοσχαρίσιο διάφραγμα στη σούβλα με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά

• 1 κιλό μοσχαρίσιο διάφραγμα

• 200 γρ. μουστάρδα πικάντικη

• 1 ποτήρι κρασί λευκό

• 1 κουταλιά σούπας σιναπόσπορο

• 2 μέτρια κρεμμύδια

• 2 κούπες ζωμός κρέατος

• Αλάτι

• Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρασί με την μουστάρδα.Περνάμε το διάφραγμα στην σούβλα, με ένα πινέλο το αλείφουμε και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
  2. Όση ώρα θα ψήνεται το διάφραγμα, θα ετοιμάσουμε μια σάλτσα μουστάρδας.
  3. Σε μια μέτρια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει.
  4. Προσθέτουμε το μείγμα με την μουστάρδα και το κρασί που έχει περισσέψει, το ζωμό κρέατος και τους σπόρους σιναπιού.Αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να έχει την μορφή κρέμας.

* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet