Κρέατα & Πουλερικά

Κεμπάπ με μελιτζάνες

Υλικά

  • 500 γρ. Αρνίσιο κιμά
  • 500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά
  • 100 γρ.Kουκουνάρι
  • 100 γρ. Σουμάκ
  • 50 γρ. Κύμινο
  • 150 γρ. Φρυγανιά
  • Κόλιανδρο φρέσκο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 3 Μελιτζάνες φλάσκες
  •  

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις μελιτζάνες.
  2. Δημιουργούμε ένα μείγμα συμπαγές και εύπλαστο. Στην συνέχεια κόβουμε τις μελιτζάνες σε μεγάλους κύβους.
  3. Περνάμε εναλλάξ στην σούβλα κεμπάπ – μελιτζάνα – κεμπάπ και ψήνουμε.

* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet